Открийте стартиращи компании, услуги, продукти и още от нашия партньор .

...
Открийте стартиращи компании, услуги, продукти и още от нашия партньор .
Коментари Харесай

Надстройте компютъра си с Microsoft Office 2021 и Windows 11 Pro за по-малко от $60

Открийте започващи компании, услуги, артикули и още от нашия партньор . New York Post може да получи отплата и/или партньорска комисионна, в случай че купувате посредством нашите връзки.

TL;DR:  Нуждаете се от по-добри принадлежности, с цел да увеличите оптимално продуктивността си на вашия компютър? Сега можете да актуализирате устройството си с този пакет на Microsoft, включващ Microsoft Office 2021 и Windows 11 Pro единствено за $59,97 (рег. $438) до 21 април!

Ако не сте актуализирали скъпия си компютър от няколко години или преди малко сте закупили актуализирано устройство, евентуално бихте могли да употребявате съществена операционна система и усъвършенстване на пакета за продуктивност. За благополучие, Microsoft е водач и за двете, а в този момент можете да обедините и двете на невероятна цена.

До 21 април можете да получите този изчерпателен пакет на Microsoft (оценен с 5 звезди!), включващ Microsoft Office 2021 и Windows 11 Pro само за $59,97 (рег. $438)! Ще получите видоизменение на операцио...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР